Nalo - kranzované polyamidové obaly

Jednou z forem úpravy polyamidových obalů je stáčení do kroužků - tzv. kranz. Díky této technologii je možné dát těmto obalům tvar podobný přírodním střevům. Kranzované obaly je tak možné vyrábět z celého sortimentu našich polyamidových obalů jako NaloForm(Bar)Kranz, NaloSmart Kranz, MultiBar Kranz, NaloGrip (R) Kranz, NaloSlim Kranz. Jelikož uvedené vlastnosti řady kranzovaných polyamidových obalů jsou podobné vlastnostem materiálů, ze kterých jsou vytvářeny, nabízíme standardně krancované provedení, které se výrazně liší použitím těchto obalů pro specifické požadavky jednotlivých výrobkových skupin. Zvláštním typem je provedení NaloPur Kranz, které imituje přírodní stočené střevo. 

Sortiment polyamidových obalů v provedení kranz 
Dle oblasti použití je vyráběn následující sortiment:

Multibar Kranz- základní provedení kranz, s vysokou bariérou pro vařené výrobky s dlouhou údržností
NaloSlim Kranz- základní provedení kranz pro vařené zauzované výrobky
NaloForm Kranz- provedení kranz pro zpracování v autoklávech k dosažení extrémně dlouho údržnost (12 měsíců) vařených výrobků

Polyamidové obaly v provedení kranz

Plastové obaly v provedení kranzZe současného výrobkového portfolia polyamidových obalů společnosti Kalle lze pro tvarování použít celou řadu obalů. Pro výrobky do autoklávu jsou to obaly NaloForm, pro výrobky s dlouho údržností potom vysokobarierové obaly MultiBar, pro obaly imitující zdrsněný povrch přírodních střev NaloGrip, pro zauditelné vařené výrobky potom plastové obaly NaloSlim a NaloGrip R.

DOKUMENTY

NaloFerm Kranz

NaloFerm KranzPoužití: 
Obaly NaloFerm Kranz nacházejí uplatnění jak při výrobě fermentovaných tepelně neopracovaných trvanlivých salámů vyráběných tzv. studenou cestou, tak při výrobě polotrvanlivých salámů vyráběných tzv. teplou cestou.
NaloFerm Kranz je polymerový obal propustný pro kouř a vodu. Roubíky jsou dodávány v provedení RTF k přímému "suchému" plnění.

 

DOKUMENTY

NaloPur Kranz

NaloPur KranzPoužití: 
NaloPur Kranz je vhodný pro všechny druhy vařených zauzovaných měkkých salámů pro vakuové balení.


Nová generace plastových obalů v kroužkovém provedení s matným a zdrsněným povrchem imitující přírodní materiály. Tento nový obal propůjčuje výrobkům jedinečný vzhled téměr nerozeznatelný od přírodního materiálu, a to jak z hlediska vzhledu, hmatu, ale i jeho vlastností. Naopak některé jeho vlastnosti jsou výrazně lepší než je tomu u obalů z přírodních materiálů.

DOKUMENTY
zavrit