Textilní obaly OSKUDA

Z širokého sortimentu textilních obalů dceřinné společnosti Oskuda GmbH představujeme sortiment obalů s tzv. sezónní tématikou, kterou členíme na velikonoční, vánoční a ostatní sezónní.

Textilní obaly Oskuda - sezónní motivy Velikonoce

Oskuda VelikonocePro sérii velikonočních motivů textilních obalů firmy OSKUDA jsou použity jednak klasické textilní lněné obaly bez bariéry - řada T, které lze použít především pro trvanlivé výrobky vyráběné tzv. studenou cestou, při použití v režimu tepelného zpracování je nutné počítat s váhovými ztrátami. V druhé verzi jsou použity obaly typu R. Ty jsou opatřeny bariérovou vrstvou, lze je použít pro sortiment výrobků vařené masné výroby, typu měkkých salámů a šunek. Použitá bariérová vrstva snižuje váhové úbytky během tepelného zpracování, výrobky je možné částečně zauzovat. Doporučuje se je vakuově balit, přestože díky použité bariérové vrstvě mají výrobky též delší dobu trvanlivosti.

DOKUMENTY

Textilní obaly Oskuda - sezónní motivy Vánoce

Oskuda VánocePro sérii vánočních motivů textilních obalů firmy Oskuda jsou použity obaly ROTEX typu R-KB. Jsou opatřené bariérovou vrstvou a je tudíž je možné je použít pro sortiment výrobků vařené masné výroby typu měkkých salámů a šunek. Použitá bariérová vrstva minimalizuje váhové úbytky během tepelného zpracování, výrobky j možné částečně zauzovat. Díky použité bariérové vrstvě mají výrobky též delší dobu trvanlivosti.
U většiny motivů je nabízeno provedení obalů bez bariéry BETEX RS pro trvanlivé typy masných výrobků W

DOKUMENTY

Textilní obaly Oskuda - sezónní motivy ostatní

Oskuda sez. motivyTextilní obaly na bázi bavlněných tkanin - propustné, vhodné pro výrobu trvanlivých masných výrobků.

 

zavrit