Nalo - polyamidové funkcionální obaly

Funkcionální polyamidové obaly představují novou generaci polyamidových obalů propůjčující vařeným výrobkům vedle základní obalové fukce i dodatečnou funkční vlastnost. Z hlediska vlastností druhotné funkce se dělí na obaly s přenosem kouře, barvy, aroma (NaloPro) a přenosem vrstvy vepřového kolagenu (NaloHam).

NaloPro

NaloProPoužití: 
Obal NaloPro je zvlášť vhodný pro všechny druhy šunkových výrobků a vařených měkkých salámů.

Tyto bariérové polyamidové obaly s vnitřní vrstvou kouřového aroma nebo barevných karamelových odstínů na bázi potravinářských barviv slouží k zajištění jejich přenosu na povrch vařeného výrobku během
technologického zpracování.

DOKUMENTY

NaloPro Spice

NaloProSpicePoužití: 
Obaly NaloProSpice nacházejí uplatnění při výrobě pasterizovaných masných výrobků, vařených šunek a paštik.
Tyto bariérové polymerové obaly s vnitřní vrstvou bylinek nebo koření slouží k zajištění jejich přenosu na povrch vařeného výrobku během technologického zpracování.

DOKUMENTY

NaloHam

NaloHamPoužití:
Obaly NaloHam jsou vhodné pro všechny druhy vařených šunek a výrobků s drůbežím masem, jak zauzených, tak i nezauzených. 

Jedná se o obaly s jemnou síťkou na polyester-polyamidové bázi, opatřené jedlým proteinovým filmem, který se během tepelné úpravy přenáší na povrch výrobku. Výsledkem je velmi atraktivní rustikální vzhled hotových výrobků.

 

DOKUMENTY
zavrit