Řeznická série

Řeznická série 1 - vařené salámy

Řeznická sérieŘeznická série uzenářských obalů Nalo přináší na trh vysoce kvalitní polyamidové obaly NaloForm, opatřené standardními potisky nejběžnějších druhů vařených salámů jako gothajský salám, český salám, šunkový salám a junior. Na tyto obaly si můžete nechat zhotovit Vaše jenobarevné firemní logo (motiv), a tak zviditelnit Vaše kvalitní výrobky.
Objednávat můžete již od 300ks  přířezů od jednoho motivu!


DOKUMENTY

Řeznická série 2 - trvanlivé salámy a šunkový zauzený salám

Řeznická série 2Řeznická série uzenářských obalů Nalo přináší druhou řadu svých výrobků! Vysoce kvalitní faserové obaly NaloFaser, opatřené standardními potisky nejběžnějších druhů (polo)trvanlivých salámů jako vysočina, pálivý paprikový salám, selský salám, polský salám, turistický salám a šunkový zauzený salám. Na tyto obaly si můžete nechat zhotovit Vaše jenobarevné firemní logo (motiv), a tak zviditelnit Vaše kvalitní výrobky.

DOKUMENTY

Řeznická série 3 - tlačenky

Řeznická série 3Řeznická série uzenářských obalů Nalo přináší na trh svou třetí sérii opatřenou standardními potisky světlé a tmavé tlačenky na vysoce kvalitních obalech Rodamid, Nalon a MulitBar, na které si můžete nechat zhotovit Vaše jednobarevné logo (motiv), a tak zviditelnit Vaše výrobky širokému okruhu spotřebitelů. A to vše za příznivé ceny v dosud nevídaně nízkých dodacích sériích.

DOKUMENTY
zavrit