Nalo - vícevrstvé polyamidové obaly

NaloForm, NaloBar

®NaloBarPoužití:
Obaly NaloForm a NaloBar jsou vhodné pro všechny druhy vařených masných výrobků a šunek s požadavkem prodloužené trvanlivosti těchto výrobků. 

Tyto obaly splňují téměř všechny požadavky potravinářského průmyslu, a to zejména díky dosažení potřebných vlastností, kterými jsou stálost kalibru a tvaru, vynikající smršťovací vlastnosti, excelentní barierové vlastnosti proti prostupu vodních par a kyslíku.

DOKUMENTY

NaloSafe P

NaloSafe PPoužití:
Tento vícevrstvý obal byl vyvinut specielně pro sterilizaci potravinářských výrobků (krmiv) v autoklávech. Vyniká vysokými bariérovými vlastnostmi, které jsou též rozhodující pro dlouhou údržnost sterilizovaných výrobků.

 

 

DOKUMENTY

NaloSmart

NaloSmartPoužití:
Tento vícevrstvý vysokobariérový obal je vhodný pro všechny druhy vařených výrobků s prodlouženou trvanlivostí.

NaloSmart představuje další řadu vícevrstvých polyamidových obalů, kde kombinací vhodných materiálů je docíleno optimalizace vlastností kladených na obal pro potravinářský průmysl. Jedinečná technologie 7 tenkých vrstev propůjčuje obalu soubor vlastností jako elasticitu, stálost kalibru, vysokou pevnost, která díky tenké stěně umožňuje i vysokou řásnitelnost obalu výhodnou pro vysokou efektivitu zpracování. Dále má Smart vynikající barierové vlastnosti, které jsou rozhodující pro dlouhou údržnost výrobků. Vnitřní vrstva obalu, která přichází do přímého kontaktu s potravinou, je optimalizována z hlediska hygienických předpisů a vyhovuje i požadavkům na výbornou loupatelnost. Vnější vrstva tohoto vícevrstvého obalu pak poskytuje optimální vlastnosti z hlediska estetiky a potiskovatelnosti obalů různými flexotiskařskými metodami.

DOKUMENTY

MultiBar

MultiBarPoužití:
Tento vícevrstvý vysokobariérový obal je vhodný pro všechny druhy vařených výrobků s prodlouženou trvanlivostí. 

MultiBar - polyamidový 5-ti vrstvý obal - svými vlastnostmi splňuje téměř všechny požadavky výrobců potravinářského průmyslu: stálost kalibru a stabilitu tvaru, vynikající smršťovací vlastnosti, excelentní barierové vlastnosti proti prostupu vodních par a kyslíku, vynikající přilnavost při zachování výborné loupatelnosti a nádherné barvy.

DOKUMENTY

MultiBar F

MultiBar FPoužití:

Tento vícevrstvý vysokobarierový obal je vhodný pro všechny druhy vařených výrobků ve formách, kde je žádána prodloužená trvanlivost těchto výrobků. 

K tomuto použití má vynikající předpoklady, především pro následující vlastnosti - výborná trvanlivost, vysoká mechanická pevnost, dobrá loupatelnost, velmi dobré barierové vlastnosti, hladký vypnutý povrch.

DOKUMENTY

NaloShape

NaloShapePoužití:
Tento vícevrstvý obal na bázi polyamidu a polyolefinu nalézá uplatnění u všech vařených nezauzovaných masných výrobků do forem (provedení Shape RS). Provedení Shape HF pak k vytváření soudkovitých až kulovitých forem výrobků bez použití vlastních forem při výrobě .

NaloShape má definovanou smštitelnost, zachovává si ovšem vlastnost kopírování tvaru formy, ale především má vynikající bariérové vlastnosti na kyslík a vodní páry, podobně jako obal NaloBar, z něhož byl odvozen.

DOKUMENTY

NaloKontur

NaloKonturPoužití:
Díky svým vlastnostem nepropustného obalu s vynikajícími bariérovými vlastnostmi je NaloKontur vhodný pro vařené nezauzované výrobky s prodlouženou trvanlivostí jako různé druhy paštik.

Speciální varianta vícevrstvého polyamidového obalu NaloBar SDC umožňuje tepelné přetvarování rovného obalu do fyzikální podoby odpovídající přírodní konečnici. Aby tento obal splnil úlohu imitátora, je pro získání vizuální podoby dále opatřen širokou paletou originálních celoplošných potisků, které mu propůjčují optický vzhled konečnice přírodních střev.

DOKUMENTY

NaloGrip

NaloGripPoužití:
Tyto obaly jsou vhodné pro všechny druhy vařených nezauzovaných výrobků - šunek, měkkých salámů, paštik.

Nová generace plastových obalů s matným a zdrsněným povrchem. Tento nový povrch plastového obalu propůjčuje výrobkům nový vzhled podobný přírodním materiálům a umožňuje optické, ale i hmatové odlišení od stávajících klasických plastových obalů.

DOKUMENTY
zavrit