Použití:
Obaly NaloFerm nacházejí uplatnění jak při výrobě fermentovaných, tepelně neopracovaných trvanlivých salámů vyráběných tzv. studenou cestou, tak i při výrobě polotrvanlivých salámů vyráběných tzv. teplou cestou.
NaloFerm je polymerová obal, která je propustný pro kouř a vodu. Roubíky jsou dodávány v provedení RTF přímému "suchému" plnění.
Použití:
Obal NaloSlim je možné využít pro všechny vařené zauzované výrobky, roztíratelné salámy (čajovky) a polotrvanlivé zauzované výrobky.
Technologie výroby těchto obalů umožňuje přenos kouře, jeho barvy a aroma zauzení na povrch výrobku. To vše v propustnosti pro teplý i studený kouř u plastových obalů dříve nepředstavitelných (cca 70 % viskosních obalů), vše při výrazně vyšších bariérových vlastnostech, než mají viskosní obaly.
Použití:
Obal NaloGrip R je možné využít pro všechny vařené zauzované výrobky, roztíratelné salámy (čajovky) a polotrvanlivé zauzované výrobky.
NaloGrip R je jediným vícevrstvým polyamidovým obalem na trhu, který umožňuje přenos kouře, jeho barvy a aroma zauzení na povrch výrobku. Svým zdrsněným povrchem imituje vzhled přírodního střeva.