Textilní obaly TEXDA

Z širokého sortimentu největšího světového výrobce dceřinné společnosti Texda GmbH prezentujeme především sortiment textilních obalů imitující základní tvary přírodních střev - program Betex K Imi, též sortiment sezónních motivů, který ještě rozšiřuje celkovou nabídku textilních obalů tzv. "event" program.

Betex K (KB) Imi

BetexTextilní obaly jako alternativa k přírodním formám střev. Jsou zhotovené ze speciálních čistých bavlněných tkanin, varianta KB je pak dodatečně opatřena bariérovou vrstvou, která umožňuje zpracování masných produktů vařením, aniž dochází k výrazným váhovým ztrátám během technologického procesu.

DOKUMENTY

Texda - velikonoční motivy

Texda VelikonocePro sérii sezónních motivů textilních obalů firmy Texda jsou použity jednak obaly Betex typu KB, obaly jsou opatřené bariérovou vrstvou a je tudíž možné je použít pro sortiment výrobků vařené masné výroby typu měkkých salámů a šunek. Použitá bariérová vrstva minimalizuje váhové úbytky během tepelného zpracování, výrobky je možné částečně zauzovat. Textilní obaly Betex KB a RS jsou určeny k přímému zpracování - odpadá máčení.

DOKUMENTY

Texda - vánoční motivy

Texda VánocePro sérii sezónních motivů textilních obalů firmy Texda jsou použity jednak obaly Betex typu KB, obaly jsou opatřené bariérovou vrstvou a je tudíž možné je použít pro sortiment výrobků vařené masné výroby typu měkkých salámů a šunek. Použitá bariérová vrstva minimalizuje váhové úbytky během tepelného zpracování, výrobky je možné částečně zauzovat. Textilní obaly Betex KB a RS jsou určeny k přímému zpracování - odpadá máčení.

DOKUMENTY
zavrit